Fodbolddommer
Sæson : foråret 2012
På denn side vil jeg skrive lidt om at være aktiv fodbolddommer, og de oplevelser man møder uge efter uge på godt og ondt - heldigvis MEST godt, når man jo jeg dømmer 2-3 kampe om ugen.

Men udgangspunkt i Sluseholmen så bliver jeg sendt ud til 2-3 kampe om ugen, og i sæson (mest i maj/juni og aug/sep/okt). Man dømmer både alene og andre gange er vi en trio, hvor jeg så altid hjælper dommeren med at "dømme" eller skal vi sige vinke. 

I år har jeg igen været indrangeret i S3, og må realistisk sige, at det nok også bliver min bedste række fremover da alderen efterhånden også betyder en del, om man kan rykker op eller ej, men man vil vel altid gerne en række/serie højere op, og det må så være målet løbende. Men det "højeste" mål i hverdagen er at dømme "gode kampe" hvor alle er tilfredse, når kampen er slut, samt man ingen kort har givet - det er fedt. Dog er et mål ikke at ingen kort give, men ofte kan man godt stoppe mange ting, før man behøver at skulle give et kort.

Ofte oplever man mange positive spiller/træner/leder rundt om i "landet", og jeg syntes også de fleste spiller/træner/leder samt tilskuere er meget flinke til at komme og sige det gik sgu godt i dag, og det styrker ens selvtillliden, som er alfa og omega for at dømme godt.

Her følger så lidt om de kampe jeg har haft i løbet af foråret 2012.


I foråret har jeg dømte 6 træningskampe inden sæson starter i midt april. Og jeg havde et par sjove oplevelser i et par af kampene. I en veteran kamp måtte vi gå ind kort før tid da jeg blæste kampen af, det er godt første gang det er sket for mig, men mænd i en høj alder der nu endelig er kommet på "græs", der bare hele skændtes og råber efter mig om det ene og det andet, kan jeg ikke bruge til noget, så vi gik i bad alle sammen. 😥

I den anden kamp som var en træningskamp i Greve med deres DS hold, spillede de mod Egedal. Og kort kampstart kom der en "flok" unge mennesker fra Egedal med flag/banner/romerlys/kanonslag/WC ruller til en træningskamp den 3. marts og rigtig koldt var det, det havde jeg lidt svært ved at forstå, og formålet var kun kan vi lave lidt ballde i gaden. Vi i trioen tog med højt humør og lod drenge være drenge. Jeg har så senere hørt at Egedal har stoppet det, så nu kommer de ikke mere !!  
En af de efterhånden "få" advarsler jeg har uddelt her på det sidste .....

| Svar

Nyeste kommentarer

23.03 | 04:36

Hej. Er interesseret i diverse Gunnar Nu Billeder, og mangler lige, ERIK NIELSEN fra Brønshøj , og sæson 1970 . Mvh Michael

15.03 | 13:48

Hej. Nogen der har Gunnar Nu Billeder til salg , skal helst værer samme årgang. SÅ er jeg meget interesseret. Mvh Michael

04.12 | 21:44

Hvad med at samles på denne side
https://www.facebook.com/groups/gunnarnufodboldsamlekort

17.10 | 15:18

Hej Carsten. Det vil jeg gerne, har du en mail jeg kan sende til ?
Mvh Ole