Velkommen til Pedersen's nyheder
Velkommen til vores hjemmeside
Sønddag d. 30/5 - så gik der lige et par måneder mere og tiden løber bare som man siger når man er ved at være gammel 🤨
Men arbejdet har taget en del tid, men tilgengæld er det "vel" blevet forår, og nu skal vi ud og se lidt til København og omegn. Samt der er kommet gang i at dømme igen og til glæde en del nye klubben, så det ikke er de samme klubber 25 km fra Køge, men nu klubber som FC Øresund, Lynge, Gundsølille, Lyngby o.s.v. dejligt at møde nye hold/mennesker og jeg syntes faktisk at det går rigtig godt. De taler måske på en anden måde og lidt mere, men det bunder ikke så dybt.

Onsdag d. 10/3 - ja det erjo ikke hver dag man får skrevet lidt. Men i skal da lige have den sidste rejse oplevelse med som var forrige weekend hvor Nicklas og jeg var på en forlænget weekend i Manchester/Liverpool for at se lidt bold.

Og det blev faktisk til 3 kampe på to dage meget godt klaret, især når man skulle køre rundt til dem alle i vores egn lille bil. Vi kom derover fredag og kørte lidt rundt og så et par stadion, Manchester U., Manchester C., Liverpool samt Trammer Rovers, den sidste dog ved en fejl, men de var godt nok flinke, de åbende lige stadion for os to, og den bane tror jeg ikke nogen danske spiller overhovedet gad spille på, men det var deres opvisningsbane, så behøver jeg ikke sige hvordan træningsbanen så ud 🤨.

Lørdag kamp kl. 12.30 mellem Huddersfield og Leeds vi havde ingen billetter og da vi kom derop var der udsolgt til lokal- og top opgøret i 3. bedste række, men efter en del snak og venten, kom en mand og spurgte om vi manglede billetter og det gjorde vi jo - så kunne han lige klare det, hen til en port/indgang et "nik" til ham der stod vagt, og så var vi inde - dog at betale 2 x 20 pund (sort), men hvad gør man  ikke for at se en spændende og målrig kamp. Viste det sig senere, 2-2 og ok spil af Casper Ankergren.

Vi kørte 5 min. før tid da vi havde travlt og skulle til næste kamp, Stoke mod Arsenal og igen dansker på banen - 2 stk. Nicklas B. og Thomas S. og så et flot mål af Bendtner mod Thomas (stort) og siden en slem tackling der kostede en brækket ankel to steder til en Arsenal spiller, heldigvis ikke med ond vilje.
Men det var godt nok svært at komme ud efter kampen 1 time holdt vi stille uden at rykke os bare 2 meter, men det gik da vi jo kun skulle hjem og sove for at være klar til kamp igen næste dag.
Og hvilken kamp nemlig på Anfield - det må blive STORT !!

Kampen Liverpool - Blackburn, skulle være turen højdepunkt, om det var det også på mange punkter, fyldt stadion, kendte spiller som vores alles Agger, Torres og resten kender i nok også. Sangen før kampen : You never walk alone på et flydt stadion kan få hårene til at rejse sig på alle, men den stemning alle taler om var væk under kampen meget mærkeligt !! - de få (tusinde) Blackburn tilhænger legede stille leg, hvor de sagde : syeeeeeeeee og så var der musestille på stadion, det var lige før at der var mere larm på Køge stadion med kun 700 tilskurer.

Men det vigtigste var at Liverpool vandt 2-1 (noget ufortjent) og både Nicklas og jeg vandt på det engelske oddset, vi har så bare lige glemt at hæve gevinsten, så skal du snart til england, så tag lige vores kupon med og hæv gevinsten 😥

Men alt i alt en kanon tur, så vi må se om vi ikke til efteråret når det nye kampprogram kommer ud finde en ny tur med gode kampe.

Søndag d. 13/12 : ja det er ikke hver dag jeg får skrevet kan jeg se, men faktisk har Helle og jeg lige været i London (4 dage) og havde fornøjelsen at se to kampe West Ham - Manchester . (0-4) og dagen efter Fulham - Sunderland (1-0) så det var spændende oplevelser. Endvidere var vi også inde og se en musical : Grease, den var ok, men jeg havde nok sat forventingen for højt.
Ellers har jeg planlagt at skulle ind og se ishockey i det nye år, Rødovre - Herning jeg mener at huske det er den første tirsdag i det nye år, så skal du med så bare ring eller mød op. 

Fredag d. 16/10 : vi flytter til vores nye hjem på Oscar Pettifordsvej (se billede til højre) og det bliver vores base de kommende mange år ??

Onsdag d. 11/3 : Det er vidst ved at være lang tid siden jeg sidst har skrevet, og der er desværre også sket en del. Min/vores tur til England blev aflyst da min "svigerfar" desværre gik hen og døde efter et hjertestop 84 år gammel.
Så den tur må lige udsætte på ubestemt tid.
Til gengæld har jeg selv været så "heldig" at få en 4 dages tur til Malta her sidst på måneden, for at se en VM fodbold kamp Malta - Danmark, så det bliver rart.
Ellers har jeg sagt "farvel" til mit job som salgschef og goddag til en job som KAM (Key account manager), det bliver også spændende at afprøve.
Sæsonen med at dømme lidt fodboldkampe forsætter, og vejret var ikke med mig i weekenden, lørdag var kanon, men søndag var der "dømt" regnvejr, også som liniedommer kan man godt blive meget våd !! 😥   
Og de to første dage af denne uge var jeg til møde på Marienlyst i Helsingør til internt møde, og der var mulighed for lidt spil på casinoet, men nej jeg vandt ikke, så jeg har nok held et andet sted 🤩

Fredag d. 20/2-09 : efter en hård uge, så er det snart tid til at kigge på næste uges igen hårde program, som står på 2 normale arbejdsdag mens onsdag og torsdag er der salgsmøde i Vejle. Fredag er så dagen hvor min søn Nicklas og jeg tager 4 dage til England/Manchester for at se tre fodboldskampe på 4 dage, det bliver hårdt. Vi starter fredag med min favorithold Derby der spiller ude mod Doncaster, det bliver stort at se mit hold for første gang live. Lørdag hedder kampen Middelborugh - Liverpool, igen stort at skulle se Liverpool live, dog ikke på Anfield, det må vi dog have tilgode. Søndag bliver det så nok Bolton mod Newcastle og så kan vi nok lige nå Manchester U- Totteham på TV 😎        - men mere om alt det på et senere tidspunkt her på siden.

Søndag d, 18/1-09 : I dag har jeg besluttet at jeg vil ind og se Hvidovre - Herning i ishockey kl. 14.30, da Herning altid har været mit hold helt tilbage fra midt 70, hvor de også var gode og hvor man samlede PUK billeder som var farvebilleder at ishockey spiller fra den bedste række, den gang var både Gladsaxe og KSF også gode hold, husker bl.a en kamp i Forum hvor de mødtes, der var fuldt hus og man kunne næste ikke se kampen fordi der var så meget røg fra cigaretterne  😠

Jeg har prøvet at invitere en del af mine "venner" og indtil nu er vi da 3 stk. og resten har mange undskyldninger, men det var jo også med kortvarsel.


Vel hjemme igen efter en hyggelig og lidt kold eftermiddag, så vandt mit hold klart med hele 9-0, selv om Hvidovre også havde mange skud på mpl, var de aldrig i nærheden af at true Herning, der helt sikkert må blive mester igen i år !!

Men et er sikkert det er ikke sidste gang vi/jeg var inde og se ishockey, i skulle prøve at tage med næste gang.


Lidt musik mens du læser ??
Og husk at der ofte er musik Quiz på Cafe "Flannen" i Køge, typisk om mandagen midt i måneden. Vi plejer at være 5 stk. som deltager, men det er ofte forskelligt hold, så ring bare og sig til hvis du vil med, det er ingen på holdet som er vildt gode, dog kunne vi godt bruge min "gamle" konsulent Finn H. har kan nogle ting.  


Skulle du have lyst til lidt musik mens du læser nogle af mine så brug nedenstående link
Richard 26.02.2020 20:34

Hello, I am from Germany and I am looking for the fodbold album 68. Do you know maybe, where I can find one (complete or not complete)? Best regards Richard

123hjemmeside.dk 13.12.2009 20:39

Tillykke! Nu er du godt i gang med kommentarer på din hjemmeside. Husk at fortælle om det til familie og venner. Rigtig god fornøjelse
Mvh. 123hjemmeside.dk

| Svar

Nyeste kommentarer

23.03 | 04:36

Hej. Er interesseret i diverse Gunnar Nu Billeder, og mangler lige, ERIK NIELSEN fra Brønshøj , og sæson 1970 . Mvh Michael

15.03 | 13:48

Hej. Nogen der har Gunnar Nu Billeder til salg , skal helst værer samme årgang. SÅ er jeg meget interesseret. Mvh Michael

04.12 | 21:44

Hvad med at samles på denne side
https://www.facebook.com/groups/gunnarnufodboldsamlekort

17.10 | 15:18

Hej Carsten. Det vil jeg gerne, har du en mail jeg kan sende til ?
Mvh Ole